Premiär för Dessertmästarna 2015

Premiär för Dessertmästarna 2015

5 years ago 0 0 2973

 

Visst var det väl fantastiskt rolig start av Dessertmästarna? Hoppas ni hänger med och hejar även nästa vecka. Vill också passa på att tacka alla underbara människor som hört av sig via sms, Facebook och Instagram för att heja fram mig innan, under och efter programet. Känner mig enormt hedrad och det är helt underbart med en sådan fantastisk support. Läser allt ni skriver men hinner tyvärr inte svara er alla hur gärna jag än vill och försöker. Så med det vill jag bara säga kärlek till er alla och stort TACK! // Martin Murre Morand

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*