Ännu en topplacering i Dessertmästarna

Ännu en topplacering i Dessertmästarna

5 years ago 0 0 1637

Då var 2:a veckan av Dessertmästarna över och med två topplaceringar totalt så kan jag ju inte vara annat än nöjd. I snabbutmaningen skulle vi göra om en klassiker.

Uppgiften blev att förvandla chokladbollen till en modern och restaurang- anpassad dessert. Martin J var den som lyckades sticka ut mest och vann dagens immunitet.

Stora utmaningen var riktigt tuff men samtidigt enormt rolig. Efter att vi plockat ihop våra ingredienser så meddelar juryn att vi ska byta bord med kamraten som står till vänster. Jag får Martin J´s bord där jag möts av hallon och choklad vilket är en underbar kombination som passar mig utmärkt.
Jag leker mig fram och försöker ha roligt under hela tävlingen för att presentera en fantastisk dessert med mycket glädje och kärlek.

När juryn sedan överlagt så kniper jag min andra pall plats i tävlingen tillsammans med Elsa och My.
My lyckades förvaltade mitt bord på bästa sätt och var den som drog det längsta strået och gick vinnande ur dagens stora utmaning. Den som tyvärr fick lämna programmet var vår glada skåning @Dierk Wilken.

Nästa vecka tar vi nya friska tag och ser vad juryn har hittat på för uppgifter åt oss. En sak är i alla fall säker jag kommer gå in med inställningen att ha roligt och ge allt. Målet är att försöka nå högst upp på pallen i någon av tävlingarna så håll tummarna.
Stort tack till alla ni som hejar och stöttar mig.
Martin Morand

En härlig dessert med variation på hallon och choklad.

En härlig dessert med variation på hallon och choklad.

Chokladboll 2.0 en klassiker i ny tappning

Chokladboll 2.0 en klassiker i ny tappning

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*