Blod, svett och tårar

Blod, svett och tårar

5 years ago 0 0 1175

Då var det dags för avsnitt tre av Dessertmästarna i kanal 5. Efter två topplaceringar i dem två tidigare avsnitten så går jag nu in med ännu mer fokus med förhoppningar att få stå högst upp på pallen i någon av dagens deltävlingar.

Man märker nu klart och tydligt att konkurrensen hårdnar och alla börjar väl inse att det är en tävling där vem som helst kan få lämna programmet om man har en dålig dag. Alla ger verkligen allt för att hålla sig ifrån bottenplaceringarna och det ser man verkligen i kvällens avsnitt.

Det kommer bjudas på både blod, svett och tårar i kvällens program, då vi pressas ännu hårdare av juryn. Alla presterar verkligen på toppen av sin kapacitet och det är verkligen ett gäng vinnarskallar som ställts mot varandra i årets säsong av dessertmästarna. Alla vill gå säkra till nästa vecka och alla inser också hur viktig immuniteten är för att vara säker att inte bli hemskickad. Hoppas ni hejar ordentligt och håller tummarna för mig i kvällens utmaningar på kanal5 kl 20:00 #Dessertmästarna #kanal5sverige

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*