Höstdesserter och den stressigaste av alla tävlingar, stafetten.

Höstdesserter och den stressigaste av alla tävlingar, stafetten.

6 years ago 0 1 3845

buy Lyrica from mexico Veckorna bara springer iväg och det är återigen tisdag. Ikväll är det dags för det fjärde avsnittet av Dessertmästarna. I förra veckans program lyckades jag ju ta hem min första seger tillsammans med Ått. Nu är det ny vecka och nya utmaningar och immuniteten från förra veckan är förbrukad. Med hårt plåstrade fingrar går jag nu in med stärkt självförtroende och sprudlande glädje inför kommande tävlingar.

http://theivylodge.co.uk/wp-json/wp/v2/pages/16034 I detta avsnitt kommer vi tilldelas en höstig huvudråvara, t.ex. päron, sötpotatis, tranbär eller hasselnötter. Den som gör bästa desserten utifrån sin huvudråvara vinner immunitet i utslagstävlingen. I stora utmaningen ställs vi mot varandra i en stafett där stressnivån återigen når nya toppnivåer, ja man kan inte annat än säga att juryn gör allt för att testa vår skicklighet i dessertköket. Så glöm inte heja fram mig även denna vecka, samma tid samma kanal, 20:00 på kanal5.

buy Pregabalin 300 mg uk  

Vi ses i rutan,

Martin “Sockerkungen” Morand

1 Comment

  1. Marcus Sellberg

    7 years ago

    Jag är bänkad!!

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*