Gästspel på Flammans skafferi 17 mars 2017

Gästspel på Flammans skafferi 17 mars 2017

5 years ago 0 0 2194

håg

buy gabapentin reddit Den 16 och 17 mars har jag blivit inbjuden till Storlien och fantastiska Flammans Skafferi. För mig är det här en helt ny upptäckt och Flamman känns verkligen ambitiöst och genuint. Därför känns det extra roligt att blivit tillfrågad!

dapoxetine for cheap Gästspelet utspelar sig på fredagskvällen där jag lagar en femrättersmeny på de lokala råvaror som erbjuds i Jämtland. Kanske dyker det upp en och annan liten surprise där emellan, det får vi se. Men ni får vara snabba och boka för det finns enbart 16 sittplatser denna kväll.

http://disegnoworks.com/portfolio/the-goldsmiths-company/ Utöver mitt gästspel kommer jag att hålla i två separata kombinerade dessert- och pralinkurser under torsdagen och fredagen. Vill ni veta mer, besök:

www.flamman.nu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*