Master Class och Dessert-a-long på Skånes Matfestival

Master Class och Dessert-a-long på Skånes Matfestival

5 years ago 0 0 1430

http://skywaysmedia.co.uk/websites/consilium/

order generic neurontin Sommarn är här! Eller luras den som våren har gjort nu de senaste månaderna? I vilket fall så väljer jag att tro på det första. Äntligen är det grönt så långt ögat kan nå och våra gula rapsfält skiner i kapp med den värmande solen. Skåne är något alldeles extra speciellt just när rapsen står i blom, det måste jag säga. Men hörni,

http://owlandmonkey.co.uk/privacy-policy/ snart drar Skånes Matfestival igång och i årets upplaga på lördagen den 3 juni hittar ni mig på plats i Brösarp. Vill Du vara med på min Master Class så kör vi mellan 10:30-12:00 och jag kan avslöja att vi kommer jobba med vår fantastiska svenska rabarber, som växer så det knakar i alla trägårdar och kolonier just nu. För visst har ni väl en planta där hemma? Det är ju så enkelt med rabarber och vilken belöning man får varje år!

Ja som sagt, vill ni hänga med mig och skapa god dessert på säsongens bästa just nu så krävs det en föranmälan och det gör ni på www.skanesmatfestival.se och sedan klickar ni er vidare in på PROGRAM & KARTA och scrollar ner till LÖRDAG 3 juni – längst till vänster har ni det, Master Class med Martin Morand (eller bara klicka på länken här nedan).

Men så lätt blir ni inte av med mig utan lite senare på eftermiddagen kan ni komma förbi köket och lyssna på min härliga stämma under dagens dessert-a-long kl.14:00. I hela 45 min hinner vi umgås och prata om det där som jag tycker allra bäst om. Desserter såklart! Missa inte chansen att smaka på något gott i sommarvärmen, vad det blir får bli en överraskning till er som kommer förbi.

Tills dess ska jag nu ut i trädgårdslandet och påta lite så att grödorna får bästa möjliga chans till att blomma ut, växa fram och bjuda på en smaskig sommar och höst även i år.

Hoppas vi ses på Skånes Matfestival nästa vecka!

Länk: http://skanesmatfestival.se/program/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*