När en dörr stängs, öppnas en annan…

När en dörr stängs, öppnas en annan…

5 years ago 0 0 3591

http://thelittersitter.com/thelittersitter Ja… så var det där med att wondrously INTE tävla i lag längre. Efter min senaste satsning i höstas på OS i Erfurt, tog jag ett beslut att efter 16 år lägga tävlingsrocken på hyllan, åtminstone i lagsammanhang. Istället funderade jag på att satsa på Årets konditor och fokusera på familjelivet som småbarnsfar. Det blev aldrig något bidrag inskickat till Årets konditor (inte i år i alla fall). Det kom lite saker emellan kan man kanske säga…

I januari såg jag en annonsering flöda runt i sociala media som fick tävlingsnerverna att pulsera. Bara någon månad senare, i mars stod jag med valet i mina egna händer. Beslutet jag tagit, var inte helt enkelt, just på grund av familjen men samtidigt känns det också oerhört självklart att tacka buy Clomiphene (clomiphene citrate) JA. Chanser eller tillfälligheter, vad man väljer att kalla dem kommer inte av sig själv, de råkar inte falla på en, det är åtminstone så vi resonerar här hemma. Dem kommer utifrån hårt arbete och när de väl kommer, efter mängder av timmar i slitna skor, ja då är det svårt att kasta bort den slags “belöning” som oftast kallas chanser i livet, som ett gammalt hopknycklat papper i en papperskorg.

Det är med en stor ära som jag alltså gladeligen och stolt tackat ja till att representera vårt Svenska Konditorlandslag! Wow jag är så förväntansfull och taggad på att få sätta igång och ser verkligen fram emot dessa två år tillsammans med laget och den resa vi nu ska påbörja. Siktet är inställt på Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019 i Lyon och innan dess ska vi såklart hinna med en massa skoj. Först ut blir Nordic Pastry Cup i Stockholm, redan i oktober och vad som händer där, ja det får ni snällt vänta på.

So stay tuned…

Följ oss gärna via hemsidan http://www.konditorlandslaget.se

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*