Dessertmästarna 2017

Dessertmästarna 2017

5 years ago 4 0 1819

http://ifcus.org/2013/10/12/school-layout/full-development-view-2/ Vad roligt att du hittade hit! Resan till Dessertmästarna började såhär;

buy Aurogra without a prescription  

where to buy Ivermectin online Det är slutet av januari, ja faktiskt på min födelsedag som för mig ett okänt nummer ringer i telefonen. Just vid tillfället står jag precis och ska betala i kassan, här i byns lilla affär och svarar inte. När jag kommit ut med varorna och körandes med vagnen med vår ganska nyfödde bebis ringer jag upp numret. Vem kan det vara? Säkert en försäljare som så många andra gånger, tänker jag. Men man vet ju aldrig, det är ändå min födelsedag.

Personen i telefonen svarar som om vi kände varandra, ”Hej det är …..”. Ok, tänker jag. Men vem är den här människan? Jag känner inte alls igen varken namn eller röst. Medan jag med ena handen puttar vagnen och med den andra håller telefonen fortsätter hon sedan vidare att presentera sig lite mer formellt och berättar att hon jobbar för casting av Dessertmästarna på Kanal5.

Oh no(!), är första tanken som slår mig.

Utifrån tips om mig till fjolårets säsong (den 4:e säsongen) blev jag uppmanad att söka och skickade således då in infon som i slutänden aldrig ledde till någonting. Inte det året.

I örat får jag berättat om den 5:e säsongen som nu ska dras igång (som jag inte haft den minsta susning om). Fortsatt får jag frågor i telefonen om jag är intresserad och om jag kan tänka mig att komma på slutcasting i Stockholm?

Jag är tveksam och mitt första svar blir; Jag har precis fått barn, (mitt andra)! Har du fått barn?, svarar hon. Ok, men det ska väl inte vara några problem som inte går att lösa får jag höra.

Trots väldigt positiv anda från andra part så är jag ytterst tveksam för jag har ju egentligen aldrig sökt på egen hand och nu är jag mammaledig vilket för mig är så långt ifrån Dessertmästarna man kan komma. Jag bakar ju inte ens… vem har tid till det mellan maten som ska lagas, tvätten som ska tvättas och blöjor som ska bytas OCH helt ny på att ta hand om två barn. Jag åkte för tusan hem från BB bara 9 timmar efter förlossning och körde på som om ingenting hade förändrats. Kaboom!

Det är en helt annan historia men tanken var att ta det lite lugnt, för en gångs skull.

För att återgå till samtalet så bad jag om att få återkomma efter helgen när min sambo kommit hem från Lyon…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*