Kan jag ens det här? BARA en resa…

Kan jag ens det här? BARA en resa…

5 years ago 0 0 1336

buy Lyrica 300 mg online Jag är utan att ta i för mycket, en perfektionist som gärna helst alltid vill ha koll på läget. Så med händelserna i förväg börjar jag fundera.

Unhel Hur ska det gå till rent praktiskt? Vi har ju inte bara en liten bebis som är näst intill ständigt beroende av sin mamma, utan också en ett äldre barn som måste tas omhand. Vart ska vi göra av henne? Har vi tid till det här? VILL jag ens det här? Efter förra säsongens förändrade utformning gentemot tidigare säsonger är jag osäker på om det är där jag vill synas. För det första vet jag inte ens om det är vart jag hör hemma? Kan jag ens någonting längre? Snacka om att folk kommer jämföra mig med Martin. Det var ju så längesedan jag tävlade. Alltså när gjorde jag desserter sist? Men sen får jag hejda mig…

manageably  

Det behövs inte längre tänkas och väntas till efter helgen. Allt jag skulle gå med på var BARA att komma upp till Stockholm och gå på slutcasting. Det kan väl ändå inte vara så farligt? Då har jag varken sagt ja eller nej till något och får helt enkelt se vart det bär hän. Vi skulle ju ändå upp till vår vackra huvudstad och kombinerade vistelsen med det här besöket.

På en gata jag så väl kände igen från tiden då jag sökte till specialistofficer inom Flottan, stod jag nu igen men den här gången med en tårta i händerna. Två helt olika tillfällen, men nervositeten var nog ungefär densamma.

Med hela familjen hack i häl så gick vi upp längs gatan och upp på kontoret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*