Live like you were dying.

Live like you were dying.

4 years ago 1 0 1301

Ja här står jag, nyss uppkommen till slottet och vackra Stockholm en tidig, krispig vårdag i början på året. Herregud vad är det egentligen jag gett mig in på?

Jag förstår ju att det låter lite motsägelsefullt när jag säger att jag aldrig önskat mig den här slags uppmärksamheten, att synas i TV-rutan för nu gör jag ju det. Men det handlar snarare om som jag tidigare beskrivet, att jag inte kan tacka nej till en utmaning och vill uppleva så mycket som möjligt i livet. Jag har i åratal haft en annat litet motto skrivet i min signatur på privata mailen, som går lite hand i hand med det andra ni nu känner till, som låter – Live like you were dying.

Vad vore livet utan utmaningar och händelser som berikar livet på ett eller annat sätt? Men det är nästan alltid med skräckblandad förtjusning jag ger mig in på saker. Jag tycker inte om när saker tar slut eller att behöva ta farväl och båda dessa saker är självskrivet när man ger sig in på nya äventyr. Allt har ett slut men också oftast en början på något annat. Så nu börjar snart det här äventyret, Dessertmästarna 2017. Och vad är det värsta som kan hända egentligen? Att jag gör bort mig inför hela svenska folket som väljer att se detta program. Att de i branschen som väljer att titta ska tänka, men vad är det där för en tomte? Var har dem hittat henne? Men det är väl inte så farligt för en som tar livet på lite för stort allvar ibland? Haha…

Nu kan jag ju inte göra så mycket åt det i vilket fall (och man ska inget ångra, eller hur?), programmet kommer sändas och börjar NU PÅ ONSDAG, missa inte det! Slå på Kanal 5 – 21:00

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*