Boka Martin Morand

 

http://uslanka.net/2017/05/03/dannielle-kerkoven-sri-lankan-super-model Jag erbjuder gärna mina tjänster till såväl restauranger, som företag och privatpersoner. Jag åtar mig uppdrag, stora som små, för att förgylla alla tillfällen för just Er. Kanske vill ni att jag skapar en av desserterna som jag tävlade med i Dessertmästarna 2015, ni kanske till och med vill lära er göra en av dessa desserter själva. Nedan ser ni exempel på de tjänster/kurser ni kan boka. Om ni inte hittar det ni söker så är ni mer än välkomna att kontakta mig.

http://tsquaredsports.com/2019/02/the-fastest-sport-on-ice-how-red-bull-crashed-ice-kept-the-boston-championship-vibes-going/ Martin Morand 

Martin Morand Dessertmästarna 2015 Pastry inspiration Efterrätt

Tjänster för Företag

where to buy antabuse online Dessertdesign och receptutveckling

Känner du att desserterna på din restaurang andas lite 80-tal och behöver förnyas för att passa in i ert koncept. Jag kommer gladeligen och hjälper till att utveckla er nya dessertmeny som följer våra fyra årstider och med råvaran i fokus. Jag delar med mig av mina recept och långa erfarenhet för att inspirera din personal och utbilda dem i hur man skapar en hållbar och kostnadseffektiv dessertmeny med olika tekniker, texturer och vacker design.

Dessert- och konditorikurser

Tillsammans med min gode vän Jonas Nilsson så kommer vi till ert konditori/restaurang och håller kurs med din personal där de har möjlighet att lära sig de senaste teknikerna för att skapa innovativa och moderna desserter. Vi kan t ex lära er temperera choklad, göra färgsprakande praliner eller vackra petit fours till kaffet.

Välj mellan endagars- eller flerdagarskurser så lägger vi upp ett program som passar er bäst.

Gästspel

Vill du erbjuda dina gäster något utöver det vanliga eller vill du att din fest ska innehålla just det där lilla extra? Då lånar jag gärna ut mig själv för ett gästspel där jag kan stå för desserterna eller om ni vill erbjuda en 5-7 rätters avsmakningsmeny med bara desserter. Det är egentligen bara era önskemål som sätter begränsningar för vad vi kan göra tillsammans.

Jag kommer även samarbeta med Sweettenders inc, sweettenders.se, vilket är ett specialteam med några av Sveriges främsta konditorer och som alla brinner för söt gastronomi. För det mesta sker magin i köken bakom stängda dörrar och man får sällan se hur allt går till. Det vill vi ändra på. För på samma öppna sätt som en bartender mixar och skapar drinken tillsammans med gästen i baren, så vill vi vara lika öppna med vårt skapande – enda skillnaden är att vi byter ut drinken mot en dessert.

På Mässor och Event

Vem älskar inte sötsaker och desserter?

Vill ni göra er mässmonter lite extra attraktiv och välbesökt så hjälper jag er gärna att profilera era produkter som inte nödvändigtvis behöver vara relaterad till mat. Jag kan t ex duka upp en buffé av små dessert tapas, praliner eller andra sötsaker som passar in i just ert koncept. Jag kan också hjälpa er med demonstration av er produkt på mässor eller i butiker. Har ni andra önskemål så tveka inte att kontakta mig så hittar vi en lösning som passar just ert företag.

Tjänster för Privatpersoner

Desserter till stora och små evenemang

Desserten är oftast sista rätten på en fantastisk tillställning och är själva finalnumret i middagen. Jag har mer än 15 års erfarenhet av att skapa spektakulära och välsmakande desserter. Tillsammans hittar vi vilka smakerna som passar just dig och ditt sällskap.

Catering


Jag kan hjälpa dig att förgylla din fest eller middag med en fantastisk dessert eller tårta. Ingen fest är för stor eller för liten för att jag ska ta mig an utmaningen. Antingen får ni desserten levererad eller så kommer jag hem till dig och lagar desserten i ditt kök framför dina gäster.

 

Pralinkurser


Vi erbjuder kurser i pralintillverkning för både nybörjare & proffs.

Till kursen kommer ni att få ett häfte med all grundläggande information & recept man behöver för att sen kunna använda detta hemma eller på den restaurang du jobbar på eller driver.

Under kursen använder vi enbart choklad från Michel Cluizel då vi anser att detta är utan tvekan världens bästa choklad.

Dessertkurser


Vi erbjuder dessertkurser till framförallt yrkesmän men även för passionerade hemmabagare.

Under kursens gång kommer ni att få ett kompendium med recept och preciserat tillvägagångssätt, där vi även delar med oss av våra tips och trix.